OPGELET

29_9_2023=
@katinka: Dit niet wijzigen aub!!!! 
Ik heb dit aangepast en wil dit graag zo houden 
zijn Tiziana en Petra,
en onze wegen kruisten elkaar niet toevallig, daar zijn we zeker van! 
 
We hebben allebei een diepgaande innerlijke transformatie achter de rug. Het heeft ons leven een totale nieuwe wending gegeven. 
Op het juiste moment vonden we mekaar, en nu bundelen we onze krachten om een intens mooie samenwerking – zelfs een betoverende synergie -  geboren te laten worden.  We hebben iets in de wereld te zetten: wij als vrouw, voor vrouwen.   Omdat we weten wat vrouw zijn is, in al haar facetten. 
 
Het is onze gezamenlijke droom en onze vurigste wens om een betoverende nieuwe wereld te weven waarin jij de goesting krijgt om het vuur in jou aan te steken en te laten branden: openhartig, ongetemd, wild, vrij, zacht. Jij! Puur Vrouw!
 
Wat we samen creëren, komt tot stand vanuit onze individuele achtergrond. We stellen ons dan ook graag even apart voor! 


The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: 
if there is any reaction, both are transformed
- Carl Jung -Tiziana Romagnoli
life coach, energetisch healer/transformator, channeler en FKC-therapeut.  Noem me gerust een ‘liefdevolle stampengever’: ik ga meteen de diepte in en doorprik de lagen van je ego om tot de kern te komen. Via energetisch werk en innerlijke reizen worden je blokkades vrijgemaakt, zodat het voor jou weer volop kan gaan stromen.  Ik ondersteun jou hierin, maar het krachtigste zit ‘m in het feit dat je het zélf doet. Ik begeleid je, maar jij bent zélf de katalysator voor jouw transformatie! 

Oppervlakkige gesprekken zijn niks voor mij: ik duik de diepte in omdat ik onmiddellijk jouw ware potentieel zie en niets liever doe dan jou dit ook te laten zien en beleven, zodat je van daaruit écht glorievol kan gaan leven.

Ik ga liefdevol ‘space holden’ voor jou, maar zeker niet ‘sugarcoaten’. Ik zeg wat er gezegd moet worden, en ik stel uitdagende vragen. You can thank me later! 

 Ik ben uitermate bezield door mijn missie, maar ik breng uiteraard ook een degelijke rugzak aan vooropleidingen en achtergrond met me mee. Als je dit wilt weten, kan je dat hier vinden. De basis is een masterdiploma in de logopedische en audiologische wetenschappen, aangevuld met mijn lerarendiploma.  Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd rond cognitieve gedragstherapie, Conscious Parenting, Vlaamse gebarentaal, DISC, Human Design, Gene Keys, healing, … Daarnaast heb ik ook een jarenlange ervaring in coaching en begeleiding in verschillende onderwijscontexten (lager, secundair en hoger onderwijs))
 
Wat voor mij werkelijk telt is dit: mijn leven en waar ik echt voor sta en dus ook elke dag opnieuw (be)leef: 

Ik geloof in de kracht van het vrouwelijke, the divine feminine, sisterhood… Ik sta heel graag mee aan de wieg van een nieuw project om vrouwen te helpen hun vrouw-zijn ten volle te belichamen en om te connecteren met hun oerkracht en scheppend vermogen. Ik ben een trotse toortsdrager en een daadkrachtige poortwachter, en ik ben er voor jou.

Petra Alders
Ik hou van mensen.

Eén van m’n favoriete quotes is: ‘If you never try, you’ll never know’. En dit is al heel lang zo!

Na 7 jaar gewerkt te hebben als vroedvrouw in België ben ik m’n grenzen letterlijk en figuurlijk gaan verleggen in het buitenland. Artsen zonder Grenzen is 23 jaar m’n werkgever geweest en het heeft me voor een heel groot stuk gevormd tot wie ik nu ben. Ik heb er op zijn minst mijn zero tolerance for bullshit aan overgehouden.  
 
Na een burn-out in 2013 veranderde alles.  Ik voelde dat het anders moest: niet langer alleen iets neerzetten in de buitenwereld, maar écht tijd en werk maken van de binnenwereld. 
Mijn binnenwereld.
Best decision ever! 

“Daar te gaan werken waar de nood het hoogste is”, heeft verschillende vertalingen in dit leven, daar kwam ik toen ook achter.
De opleidingen tot life coach, stress en burn-out coach, het leren coachen op teamdynamiek en teams begeleiden in een verandertraject hebben me 1 ding geleerd: we denken allemaal ergens diep vanbinnen dat we niet goed genoeg zijn. Ergens zit er schaamte, onzekerheid, verdriet, maar ook een groot verlangen. Schaamte en onzekerheid om naar buiten te komen met wie we in essentie zijn, en met een verlangen om zo graag gezien te worden en iets te beteken voor iemand en/of de wereld rondom ons. We dragen dit allemaal met ons mee. Geen uitzonderingen.
 
Toen ik Tiziana ontmoette en we merkten dat de rode draad doorheen onze coaching gesprekken met vrouwen heel dikwijls dezelfde was, kregen we het idee om “iets” voor vrouwen in de wereld te zetten. En hoe meer we er over praatten, hoe meer het ons riep.  

Vrouwen zien schitteren, in al hun puurheid, door de rauwheid van het leven naar boven klimmen en hun licht uitdragen, er staan, omarmen en omarmd worden, in welke context dan ook. 
Dat willen we creëren. 

Wij zijn 
PUUR VROUW