LOOPBAANCOACHING? 
Dan is loopbaancoaching een ideale manier om hier terug helderheid in te krijgen. 
Je krijgt begeleiding op maat, rekening houdend met jouw unieke situatie.  
We onderzoeken wat jouw doel is, wat jij nodig hebt en welke stappen je hiervoor moet zetten. 
Zo brengen we jouw Werk en (persoonlijk & en gezins)Leven terug in balans.
WAT IS LOOPBAANCOACHING?

Loopbaancoaching bij Heart & Soul Connection heeft aandacht voor jou als mens:  jij als professional, jij als mama en jij zelf. Jouw hele jij in balans. We kijken naar wat er nodig is om beweging te krijgen in jezelf en in je carrière. Dat betekent niet noodzakelijk dat je ook van job of werkgever moet veranderen. Ben jij gemotiveerd om kleine, haalbare stappen te zetten om jouw loopbaanpad terug op het passende spoor te brengen dat past bij wie jij werkelijk bent? Nee, ik ga je niet zeggen dat de oplossing ligt in een saunabezoek, ouderschapsverlof te nemen of een yogaretraite te gaan doen in Bali. Wat ik wel doe is je werkelijk uitdagen om in de richting van je doel te wandelen, door praktische haalbare stappen te zetten die passen bij wie jij bent. Dit zorgt voor een duurzame, lange termijn verandering met meer balans in jouw moederrol, in jouw professioneel en in jouw persoonlijk leven.

VOOR WIE?
 
Mama worden

Het heeft een deftige impact op ons, ons leven en onze job. We geven het niet zo graag toe, maar het is wel zo. Je denkt vast dat jij de enige bent die het daar zo moeilijk mee heeft. Wel dat is niet. 

Dat mama worden, het is het mooiste en tegelijk het zwaarste wat je 'overkomen' is. 

 • Want hoe moet dat nu eigenlijk met mijn job en mijn kinderen en mijn eigen leven? 
 • Heb je het gevoel dat je soms meer tijd in je kinderen zou moeten spenderen maar wil je eigenlijk liever gaan werken? En voel je je daar dan ook nog eens schuldig over? 
 • Past jouw job nog wel bij jou nu je mama bent? Twijfel je of het aan je job ligt of aan jezelf dat je je niet goed voelt? 
 • Wil je weten waar jouw prioriteiten, capaciteiten, kwaliteiten, normen en waarden liggen? En hoe maak je die puzzel? 
 • Of wil je net meer tijd voor je gezin en weet je niet hoe? 


WAAROM OP PAD MET EEN LOOPBAANCOACH?
Je bent het beu:

 • om je voor 1001 dingen schuldig te voelen (ook dat je je kinderen naar de opvang moet brengen)
 • om niet voor jezelf op te durven komen op je werk
 • om altijd maar ja te zeggen, terwijl je nee wilt zeggen
 • om na die helse ochtendrush al uitgeput op je werk aan te komen
 • dat dat kritisch stemmetje in je hoofd altijd maar op repeat blijft staan
 • om de lat gigantisch hoog te leggen voor jezelf
 • om gelijk een kip zonder kop rond te lopen en de strijd te verliezen tegen de tijd

GROEIPROCES
Jij terug in balans: je job, je gezin en JIJ!
 

JOB 
We starten met een persoonlijkheidstest van Copreno: we krijgen we een zicht op jouw energiegevers, jouw valkuilen, jouw talenten en nog zoveel meer.
We komen te weten wie jij bent en wat jouw waarden en normen zijn. Welke talenten en competenties bezit jij? Welke job(s) passen hierbij? In welke setting pas jij?  
JOB & GEZIN
Vervolgens duiken we dieper in jouw energiebronnen en energielekken.  Kan jij je grenzen aangeven of laat je over je heen lopen? Hoe pak je dit aan? Wat zijn jouw noden en wensen? Waar wil je niet aan toegeven, waar wel? 
JIJ 
Alles draait om jou. Welk beeld heb jij over jezelf, wat geloof je over jezelf? Want alles heeft zijn oorsprong in jouw manier van denken en voelen, de manier waarop jij kijkt naar de dingen en hoe je daar op reageert. 

Dit traject is dus helemaal op jouw maat afgestemd, met jouw individuele cocktail van vragen, wensen en noden om terug in balans te komen. 
Je doet dit niet alleen. Als coach wandel ik naast jou! 
GRATIS Kennismaking 
Wil jij... ?

 • in een druk gezin ook voor jezelf zorgen
 • vertrouwen in je kracht en in jezelf 
 • moeilijke gesprekken aangaan
 •  je eigen grenzen en beperkingen kennen en aangeven
 • je gezin en je werk makkelijker kunnen combineren
 • DE MAMA ZIJN DIE JIJ WIL ZIJN

Dankzij de tussenkomst van de VDAB kan jij maar liefst 7 individuele coachingsessies volgen aan slechts € 80 i.p.v. €1100. Dit is zowel mogelijk voor werknemers als zelfstandigen.

Hier kan je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.
Tijdens deze ontmoeting kijken we naar jouw huidige situatie en naar wat jij nodig hebt, waar je naar toe wilt. Als je op dit moment niet weet waar je naar toe wil, is dat ook ok. Dan moet je zeker komen 😉


Heart and Soul Connection is aangesloten bij het loopbaancentrum Aures
Ik ben erkend door de VDAB voor loopbaancoaching.WIE BEN IK?

Ik ben mama van twee geweldige en intense jongens. Ik heb zelf een heel aantal jaren geleden een post-natale depressie gehad doordat ik de balans compleet kwijt was tussen gezin, werk en mezelf. Nadat ik uit de depressie was geraakt, ben ik ook loopbaancoaching gaan volgen. Mijn leven ziet er sindsdien hélemaal anders uit.  Terug kijkend was dit het beste wat me ooit is overkomen. Ik begeleid sinds 2006 al mensen in hun denk- en voelproces om zich telkens opnieuw in verbinding te brengen met hun echte Zelf. Ik hou niet van vaste procedures en regels. Ik hou ervan om dieper en verder te kijken dat wat er zichtbaar is. Ik kan ook heel gemakkelijk doorheen beschermingsmechanismes kijken en je daar met heel veel liefde zelf naar helpen kijken en aanpakken.  Mijn doel is altijd om jou te verbinden, met je ware Kern.Wil jij mijn nieuwsbrief ontvangen?
Wattttt? Ja natuuuuurlijk. 
Dat doe je hieronder:
Connect with us!


www.puurvrouw.be© Puur Vrouw BV - 2023/2024
Alken - connect@puurvrouw.be -- BTW be0800357490