>> wil jij nog dieper vanuit verbinding met je hart in het leven staan?


Herken je dat? 
Jezelf altijd maar voor iedereen opofferen. 
Jezelf op de laatste plaats zetten. 
Altijd voor iedereen klaar staan, behalve voor jezelf. 
Je geeft en je geeft en je geeft.. En het enige wat je er voor terug vraagt.. is ... 
Juist ja: hun liefde of hun goedkeuring of hun vriendschap of hun waardering.. 

En daar knelt het schoentje. 
Geloof mij, been there. 
Done ALL of THAT. 

How is that working out for you? Word je er gelukkig van? 
Om te geven met een verborgen agenda? 
In de hoop dat, als je maar blijft geven, je ooit toch die goedkeuring van de ander gaat krijgen? 


Wil je dit eigenlijk wel nog? 
Zou je niet liever gewoon willen geven, zonder er iets voor terug te verwachten? Gewoon geven uit pure Liefde? Want laten we even eerlijk zijn: Je hebt zo een groot hart, je kan bijna niet anders dan Liefde geven. Alleen, uit een leeg vat kan je niet blijven tappen he.. 

Je hebt zo een warm hart. Maar je bent al zo vaak gekwetst, dat je je hart beschermt ondertussen. 
Je wilt wel echt, maar je zoekt een balans tussen het geven aan anderen en het geven aan jezelf. Want de angst is er dat er misbruik wordt gemaakt van je goedheid. Herkenbaar? 
Bang om egoรฏstisch over te komen als je ook eens voor jezelf kiest? 

Wist je dat geven met een verborgen agenda eigenlijk meer 'slecht' dan goed doet voor iedereen? Voor je eigen mentale en fysieke gezondheid put je jezelf uit. En een ander, wel ja, alles is energie. Zij voelen dat, dat je geeft met een achterliggende verwachting. Trust me, zij voelen dat! 

Light: Soul & Chakra reading:
 Soul-ution Scan
 
Een Soul-ution blauwdruk is een ideale manier om duidelijkheid te krijgen over de zin van dit leven.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ?
๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด?
Hoe maakt mijn ziel me dit duidelijk?
Welke job past het beste bij wie ik ben?
Hoe kan k mijn relaties verbeteren? 
Hoe weet ik wat bij mij past? 
Hoe kan ik mijn potentieel het beste benutten? 
Ik wil meer in verbinding komen met mijn vrouwelijke energie, mijn intuรฏtie beter durven volgen, maar ik weet niet hoe? 


Als jij weet wat jouw zielenpad is, ga je op een heel andere manier naar de uitdagingen in je leven kijken. Je ziel is als een innerlijke kompas die perfect weet wat goed voor jou is. Creรซer het leven dat jij wilt, hand in hand met jouw ziel.

.
Ben jij op zoek naar een manier om meer inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad? Dan is deze Soulution scan de perfecte tool voor jou! Aan de hand van onder andere Human Design - Gene Keys en de chakraleer ontwierp ik mijn eigen methode om vrouwen te helpen hun unieke persoonlijkheid te begrijpen en te omarmen.


Human Design is gebaseerd op een combinatie van oosterse en westerse astrologie, de Kabbalah, het I Ching en de chakra's. Het is een zeer nauwkeurige en gedetailleerde analyse van je persoonlijkheid, die je inzicht geeft in je kwaliteiten, valkuilen en levensmissie.

Als vrouw heb je een unieke set van kwaliteiten en uitdagingen die worden bepaald door je hormonen, je menstruatiecyclus en je vrouwelijke energie. De Soulution Scan biedt een diepgaand begrip van deze aspecten van jezelf en geeft je de tools om je potentieel volledig te benutten.

Door te begrijpen hoe jouw unieke persoonlijkheid werkt, kun je betere beslissingen nemen in je persoonlijke en professionele leven. Zo kan je te weten komen welke carriรจre het beste bij jou past, hoe je het beste kunt communiceren met anderen en wat jouw beste strategieรซn zijn om succes te behalen in je leven.

Deze Soulution Scan  kan ook een krachtig hulpmiddel zijn bij het creรซren van gezonde relaties. Door te begrijpen hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit, kun je beter begrijpen waarom anderen zich op een bepaalde manier gedragen. Dit kan helpen om communicatieproblemen op te lossen en relaties te verbeteren.

Maar misschien wel het belangrijkste is dat dit je kan helpen om meer in verbinding te komen met je vrouwelijke energie en je intuรฏtie. Het kan je helpen om beter te begrijpen wat je nodig hebt om in balans te blijven en om jezelf te verzorgen op een manier die bij jou past.


Dus, de Soulution Scan is een krachtige tool voor vrouwen die op zoek zijn naar meer inzicht in zichzelf en hun levenspad.

 Als je wilt begrijpen wat jou uniek maakt als vrouw en hoe je het beste kunt leven volgens jouw eigen ontwerp, dan is deze Soulution Reading de perfecte tool voor jou. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog jouw persoonlijke blauwdruk!


Boek nu jouw reading: 
33 euro excl BTW ( = 39,93 incl BTW) - jij krijgt binnen de 3 werkdagen jouw uitgewerkte Soul-ution scan in je mailbox
99 euro excl BTW ( 119 incl BTW) = de Soul-ution scan + 1 uur mentor & coachingsessie over je scan. Wat betekent dit vor jou, hoe moet je dit interpreteren, hoe ga je er mee aan de slag, wat zijn jouw grootste valkuilen, uitdagingen en kwaliteiten? 
Basic:
Verbind met jezelf traject

klik hier voor alle uitleg over dit traject, met testimonials. 

Deep Shit:
Innerlijke reizen

 
Dit is voor jou als termen zoals ziel, ego, Hogere Zelf, het Universum, in het Nu zijn, Chakraโ€™s, engelen of gidsen niet nieuw in jouw oren klinkt. 
Je weet wel waar t dan over gaat.

En toch blijf je tegen bepaalde dingen aanlopen. Ook al weet je heus wel hoe de vork in de steel  zit op vlak van conditioneringen..Je hebt al wat cursussen en trainingen gevolg op vlak van persoonlijke ontwikkeling.  Je weet dat er daar in jou overtuigingen zitten, รจn je kent ook al heel wat van die overtuigingen... 

En toch krijg je ze niet omgedraaid vanop de plek waar je nu staat. 
Dan kan ik je helpen.
Want het grootse potentieel zit al in jou. 
Wat ik doe is jou dit terug te laten zien door er een licht op te schijnen.

Ikzelf voeg niks toe, ikzelf  neem niks weg. 
Alles wat er gebeurt, doe jij zelf. 

In de innerlijke reizen die ik begeleid, gaan we naar alle 7 chakra's. 
Daar reis jij naartoe, en ik ben je 'reisbegeleider'.

Als je chakra's geblokkeerd zitten, stroomt je levensenergie niet. 
Hierdoor ga je bepaalde gedragingen stellen en patronen in stand houden. 

Tijdens deze innerlijke reizen begeleid ik jou om ZELF blokkades te leren opheffen.  
Hoe doe ik dat? 
Door jou in contact te brengen met de dingen op het allerdiepste niveau die jou nu blokkeren. Die blokkades waar je aan mag werken, tonen zich en zullen  opgehoffen worden.


Dit is een traject dat jij ZELF doet. Dat wil echter niet zeggen dat je dit ALLEEN doet. Integendeel zelfs. 
We doen dit samen, ik wandel expliciet naast jou. Je bent niet alleen. Je doet het wel zelf. Vanuit jouw kracht die in jou zit. En daar verbind ik jou weer mee.


Ben jij er klaar voor? Voor THE DEEP SHIT? Hierdoor geraak je terug energetisch in balans en kan je levensenergie terug volop stromen. 
En kan jij jouw ware potentieel leven. 

En daar zit de ware kracht van 'hulpverlening'. Jou alle "tools" geven die er eigenlijk gewoon al zitten. Ik toon gewoon simpelweg waar ze verstopt zaten. 
Zodat je gewoon simpelweg unapologetically jezelf kan zijn. Vanuit die prachtige kern die je werkelijk bent. 

En altijd al geweest bent, en altijd zal zijn. 
Nood aan een lichtje?  
Is het dan nu eindelijk tijd voor jou?
If not now, then when? 


Prijs:
Traject van 12 sessies: 2222 euro excl BTW 

Waarde:
- 1,5 tot 2u per sessie
- Reading bij start van Chakra's + koppeling met huidige problemen
- Individueel traject aangepast aan jouw noden
- MP3 meditaties indien nodig voor extra ondersteuning 
- een reis samen: emotionele en energetische beschikbaarheid van mij 
- en nog zoveel meer... 


Wat nu?  


- Jouw energie matcht met die van mij maar je weet toch niet wat te kiezen? 

- Twijfel je nog of je energie matcht  met die van mij? 

- Voel je een overduidelijke JAAAA maar heb je toch nog wat vragen voor mij? 

- Of zit je nog met iets anders?..
 
Maak dan een afspraak met me en we'll meet up! 
Dit kan via deze link. 
We kunnen elkaar dan online zien, of in't echt. Dat mag je zelf kiezen! 

Een eerste gesprek van 1 uur kost 60 euro. 


Ik kijk er alvast naar uit om met JOU te verbinden! 

Je ontvangt ter bevestiging een mail met het tijdstip en een link naar Zoom als je kiest voor online. Dit is het systeem dat ik gebruik voor online afspraken. Mocht je deze niet ontvangen. Check dan je spam en voeg mijn mailadres toe aan je contactenlijst (hello@heartandsoulconnection.be). Dan weet je zeker dat je de remindermail een dag van tevoren ontvangt.

Kom je er niet uit? Contacteer me HIER.

 Dit vertellen anderen 
 Meer info over Dominique lees je hier: www.dominiquejacobs.com


Meer info over Silke lees je hier:  https://www.silq-coaching.be/
Wil jij mijn nieuwsbrief ontvangen?
Wattttt? Ja natuuuuurlijk. 
Dat doe je hieronder:
Veelgestelde vragen

Is dit aanbod iets voor mij?
Of je nu voor de Light, Basic of Deep Shit gaat: weet je dat je in je hart voelt of dit voor jou is. Het feit dat je bij de veelgestelde vragen bent terecht gekomen, is omdat je hoofd en je denken je doet twijfelen. Hoe vaak twijfel je aan jezelf, terwijl je in je hart voelt dat dit voor jou is? Het gaat om een klik voelen, een match. Tussen jou en mij en tussen mijn aanbod en jou. En als je die klik voelt, gun je hart en ziel dit, want je bent hier niet voor niets terecht gekomen. En geloof me, niet alleen jij gaat hier op lange termijn de voordelen van plukken. Je gaat voor anderen net die inspiratiebron zijn om ook een authentieker en integer leven te leiden ( i.p.v. lijden!)

Uhm, ja, ik wil wel, maar de centjes...
Soms is het belangrijk om de dingen in perspectief te plaatsen. Dit lijkt nu misschien een grote kost, maar je verandert werkelijk iets aan je binnenkant, op lange termijn, voor de rest van je leven. Stel jezelf eens de vraag hoelang je al in je huidige situatie zit? En wat kost dat jou? Qua energie, qua tijd, qua zelfbeeld, qua relaties met je kinderen, partner, collega's? Is het dat waard denk je dan? Je bereikt met dit veel meer dan een weekendje weg of een vakantie of je effe laten gaan tijdens het shoppen. Dit is een levenslang effect. 

Waarom zou ik dit ook nog moeten volgen? Ik heb heel wat gedaan in persoonlijke ontwikkeling. 
Om te beginnen: je moet helemaal niks. Je eerste gevoel is het belangrijkste hierbij. Je weet eigenlijk met je hart al of je dit wilt of niet. je bent nu aan het proberen om je hoofd ook mee te krijgen. Geloof me, ik ken dat :). En ik geloof ook dat je altijd kan blijven groeien, omdat bij persoonlijke ontwikkeling er zich altijd nieuwe lagen tonen van dingen die je nog niet wist over jezelf. Dingen waar je nog niet aan was geraakt. Delen van jezelf waar je nog niet naar durfde kijken. 
Durf je dit nu wel? Ben je er nu klaar voor? Dan heet ik je van harte welkom. 
 
Kan ik dit inbrengen als zelfstandige in mijn boekhouding? 
Jazeker! Dit is altijd mogelijk voor alles in mijn aanbod om hier een factuur van te krijgen in te brengen in je boekhouding als coaching of persoonlijke groei voor je bedrijf. 

Kan ik nog annuleren?

Annuleringen dienen altijd per e-mail te worden gemeld bij hello@heartandsoulconnection.be. De dag dat deze digitale annulering binnenkomt, geldt als de annuleringsdatum. 
Light & Basic
- Indien er niet verwittigd wordt, wordt het hele bedrag aangerekend.
- 3 dagen op voorhand verwittigd: je krijgt 50% van je bedrag terug gestort. 
- 6 dagen op voorhand verwittigd: je krijgt het volle bedrag terug gestort. 

Deep Shit
- Indien er niet verwittigd wordt, wordt het hele bedrag aangerekend.
- We kijken hier wat mogelijk is qua maandelijkse of wekelijkse termijnen. We zien elkaar wekelijks, dus we bekijken het dan met jou. 


Connect with us!


www.puurvrouw.beยฉ Puur Vrouw BV - 2023/2024
Alken - connect@puurvrouw.be -- BTW be0800357490